U SPLITU PONOVO DRAMA Radnički jurio remi, Jadran u poslednjem napadu čuvao loptu
SPD Radnički

Bio je ovo meč ravnopravnih rivala, pa je završnica bila dramatična. Igralo se uglavnom gol za, osim što su Splićani u poslednjoj četvrtini uspeli da povedu sa dva gola razlike – 7:5, a dva gola viška imali su i do 28 sekundi pre kraja, kada je Radnički uspeo da razliku svede na minimalnu. Ali, to je bilo sve što su mogli da učine, jer su Splićani do kraja više brinuli da sačuvaju rezultat, nego da povećaju vođstvo.

Kragujevčanima, tako, nije pošlo za rukom da bar ponove rezultat od pre nekoliko dana, kada su u Regionalnoj ligi sa Splićanima, takođe u “Poljudu”, remizirali.

Posle produženog boravka u Splitu, čak sedam dana, Radničkog u subotu u Superligi Srbije očekuje duel sa Naisom iz Niša.

JADRAN – RADNIČKI 9:8 (2:1, 2:2, 0:1, 5:4)

SPLIT – Bazen: “Poljud”. Sudije: Kun (Mađarska) i Dervije (Francuska).

JADRAN: Podrug, Burić, Marinić Kragić 5, Radan, Butić 1, Pejković 1, Bukić, Kharkov 1, Delić, Dobud 1, Šetka, Dužević, Anić 9 odbrana. Trener: Smodlaka.

RADNIČKI: Dobožanov (14 odbrana), Branković 1, Stanojević, Janković 1, Ćuk 1, Krug, Ukropina 1, Radulović 1, Toholj, Miličić 1, Lukić, Vrlić 2, Todorovski. Trener: Stevanović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading