BRAVO! Srbija i Beograd uskoro dobijaju najmoderniju SPORTSKU DVORANU U REGIONU! Ministar Udovičić obišao radove i poručio: Rekordnim ulaganjima postavljamo nove standarde! (VIDEO)
MOS

 

Uskoro će Srbija dobiti jedan od najmodernijih objekata u ovom delu Evrope, koji nudi najsavremenije uslove za treninge za džudo, rvanje, taekvondo, karate i streljaštvo.

MOS

 

MOS

 

 

- Obišao sam završne radove na Multifunkcionalnoj dvorani pri Zavodu za sport i medicinu sporta Republike Srbije i ponosan sam što mogu da kažem da smo samo na korak do ispunjenja obećanja koje smo dali pre dve godine, a to je da ćemo sagraditi multifunkcionalni sportski objekat koji u potpunosti ispunjava sve svetske standarde, i čini nas jedinom zemljom u regionu koja može da se pohvali najsavremenije opremljenom dvoranom. Izradnjom ovog modernog objekta Srbija potvrđuje da prednjači među svim zemljama u okruženju, kada je u pitanju izgradnja sportske infrastrukture, ali i da je spremna da parira svim zemljama sveta kada su u pitanju uslovi za treniranje vrhunskih sportista. Multifunkcionalna dvorana izgrađena je sa ciljem da naši džudisti, strelci, rvači, karatisti i taekvondisti, koji su nas mnogo puta obradovali osvajajući najsjajnija odličja na najvećim svetskim takmičenjima, dobiju svoju kuću, ali i da se proširi baza za stvaranje novih šampiona. Uveren sam da će uslovi koje ova dvorana nudi privući veliki broj dece da se oprobaju u ovim sportovima i da će neki novi šampioni odavde kretati u osvajanje medalja. Država Srbija nastavlja sa rekordnim ulaganjima u sistem sporta, čime postavljamo nove standarde i ostvarujemo zadate ciljeve u svim segmentima ove oblasti, koja je postala brend po kojem smo prepoznati širom sveta - izjavio je ministar Udovičić.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading