VELIKA POBEDA CRNO-BELIH Partizan srušio regionalnog šampiona
Printscreen

Partizan je u dva vezana derbija ostvario dve velike pobede. Posle ubedljivog poraza od Novog Beograda, najboljeg tima Srbije ove sezone, crno-beli su grupisali svoje redove i zaigrali mnogo bolje. Kao rezultat toga stigle su pobede nad Crvenom zvezdom u prethodnom kolu, ali i Radničkim iz Kragujevca večeras! Tim sa Banjice srušio je regionalnog šampiona 13:11  (4:3, 4:2, 3:2, 2:4) i tako još jednom istakao da će biti konkurentan za titulu.

Domaći su mnogo bolje otvorili meč na Banjici i sa tri brza gola stekli prednost koja je dugo bila nedostižna. Iako se Radnički nekoliko puta vraćao, praktično je sve do poluvremena Partizan držao prednost od tri gola.

Početkom treće deonice beogradski tim je imao četiri gola prednosti, ali je tada Radnički počeo da igra vrhunski. Počela je serija gostiju, koji su u dva navrata imali priliku čak i za izjednačenje. Mogao je Ukropina da poravna na 12:12, ali Kragujevčani nisu iskoristili napad sa igračem više. Iskusni Stefan Mitrović, postavio je konačnih 13:11 iz peterca u finišu meča.

PARTIZAN: Rističević, Jakšić, Barać, Božović, Aleksić 2, Velkić 2, Bouven 1, Nešić, Vico 3, Radojević, Andrin 1, Mitrović 4, Bulajić, Kojić.  

RADNIČKI: Dobožanov, Branković, Stanojević, Janković, Ćuk 2, Krug, Ukropina 2, Pljevančić, Toholj 1, Miličić, Lukić 2, Vrlić 1, Todorovski, Radulović 3.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading