PODIGLO SE MNOGO PRAŠINE! Slavni rukometaš uporedio Srbiju i Hrvatsku, njegove reči su uzburkale region!
EPA-EFE/Mohamed Abd El Ghany

Na predstojećem Evropskom prvenstvu u rukometu (13-30. januara) u Mađarskoj i Slovačkoj, reprezentacija Srbije smeštena je u tešku grupu, uz Hrvatsku, Francusku i Ukrajinu.

Jedan od lidera hrvatske reprezentacije Domagoj Duvnjak (33) komentarisao je sastav grupe i posebno govorio o reprezentaciji Srbije i duelu koji će 15. januara biti odigran u Segedu.

On je istakao da Srbija nije na nivou Hrvatske. 

- U prvoj grupi su nam, uz Francuze, protivnici Srbija i Ukrajina. Pa iako Srbi nisu na hrvatskom rukometnom nivou, okršaji s njima nezgodni su u svakom sportu, a posebno bi bolno bilo izgubiti od njih u rukometu, u kojem su i snaga i tradicija uvek bile na hrvatskoj strani - rekao je Duvnjak za "Index". 

Duvnjak je nedavno potpisao ugovor s Kilom i nastupaće za nemačkog giganta do leta 2024, čime će obeležiti čitavu deceniju u istom dresu.

PODIGLO SE MNOGO PRAŠINE! Slavni rukometaš uporedio Srbiju i Hrvatsku, njegove reči su uzburkale region!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Govorio je o osnovnom problemu "orlova".

- Oni su u fantastičnoj formi, u kvalifikacijama nisu samo pobedili Francusku kod kuće, nego i odigrali nerešeno u gostima, što nije mala stvar. Za selektora su dobili Španca Tonija Đeronu, koji ih je stvarno dobro posložio. Uvek su imali potencijal, ali nikad nisu imali atmosferu u reprezentaciji kao mi. Jako su neugodna reprezentacija, pogotovo jer će u novoj dvorani u Segedu igrati pred jako puno svojih navijača. Sigurno će biti jako teška utakmica - naveo je proslavljeni hrvatski rukometaš. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Paca

02.11.2021 17:38

Čovjek je sve realno i rekao. Ne vidim u čemu je problem.