SLEDI NOVI DERBI Novi Beograd čeka Partizan, Vujasinović zna šta je najvažnije
VK Novi Beograd

Ubitačan ritam utakmica za vaterpoliste Novog Beograda u ovoj sezoni se nastavlja. Pred Novobeograđanima je novi derbi meč i to sa Partizanom u okviru petog kola Super ligte Srbije koji se igra u subotu od 19 časova na Banjici. Ekipi trenera Vladimira Vujasinovića to će biti već treća utakmica u samo sedam dana:

- Ponovo smo na broju i to je ono što je najbitnije. Bićemo kompletni i daćemo sve od sebe da utakmicu sa Partizanom, odigramo na najbolji mogući način. Ovo nam je treći derbi za redom. Prva dva su za nas odlično prošla, jer smo pobedili kragujevački Radnički pa Crvenu zvezdu - počinje priču trener Novog Beograda Vladimir Vujasinović i dodaje:

- Protiv Partizana na Banjici nas očekuje veoma težak meč. Svi smo mi prošli kroz tu Banjicu i znamo koliko je to težak teren i da Partizan na tom bazenu igra mnogo bolje nego u gostima. Zato moramo dobro da se spremimo za tu utakmicu. Za nas je najvažnije da u ovom trenutku prevaziđemo umor posle svih ovih teških mečeva, da odigramo najbolje što možemo i osvojimo tri nova boda - konstatovao je Vujasinović i naglasio da je stanje u ekipi dobro, a da su igrači koji su imali problema sa koronom ponovo u punom trenažnom procesu.

U dosadašnjih šest mečeva u svim takmičenjima Novi Beograd je upisao isto toliko ubedljivih pobeda, uz impozantnu gol razliku 107:38, a golman Novobeograđana Gojko Pijetlović pred duel sa crno-belima naglašava da je pozitivna stvar to što će tim konačno biti kompletan.

- Partizan je veoma dobra ekipa sa nekoliko bivših i budućih reprezentativaca kao i par stranaca. To je svakako sastav za respekt. Na svom bazenu su uvek neugodan protivnik, bez obzira u kom sastavu da igraju i protiv njih se ne može igrati opušteno. Iz tog razloga od svoje ekipe očekujem maksimalnu ozbiljnost i krajnje profesionalan pristup utakmici - kaže Pijetlović i naglašava: - Ono što nas raduje je činjenica da smo u napadu dosta dobro funkcionisali zadnjih par utakmica i nadam se da ćemo nastaviti u tom ritmu. Treba još samo da popravimo našu odbranu i onda možemo da igramo na nivou koji je za nas i očekivan. Utakmica će biti sigiurno teška, jer nas dočekuju spremni i nema sumnje da će za ljubitelje vaterpola to biti pravi spektakl - zaključio je Pijetlović.

U ostalim utakmicama petog kola Super lige Srbije u subotu sastaju se: Crvena zvezda – Radnički (19), Šabac – Vojvodina (19), Valis – Zemun, dok je meč između Proletera i Naisa na programu 2. novembra.  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading