BATA ĆOSIĆ USAMLJEN NA VRHU Somborski ŠK iznenadio Mladost, domaćini izgubili
M. Stanković

Rezultati 4 kola:

1. SENTA VOJVODINA N. Sad 1½ : 4½

2. POLET Rastina KRAJINA Krajišnik 3 : 3

3. MLADENOVO BAČKA Pačir 3½ : 2½

4. SOMBORSKI ŠK MLADOST N. Pazova 4 : 2

5. BAČKA PALANKA KRALJICA PTT Petrovaradin 1½ : 4½

6. CAR UROŠ Jazak BATA ĆOSIĆ Opovo 2½ : 3½

Senta je izgubila još jednu partiju. Ovoga puta, nadigrala je Vojvodina i to prilično ubedljivo. Omorjan, Dragojlović i Veljković su doneli trijumf Vojvodini.

U derbiju začelja Rastina je došla do prvog poena igrajući nerešeno protiv Krajine. Ovaj rezultat ne odgovara nijednoj ekipi.

Mladenovo je zabeležilo važnu pobedu nad Bačkom Pačir. Tesnu pobedu su doneli velemajstor Nevedniči, Zlotić i Krejić.

Somborski ŠK je iznenadio Mladost. Zakhatrsov je pobedio Blagojevića u sudaru dva velemajstora. Važnost meča doveo je do toga i da velemajstori između sebe biju bitku. Mikheev i Strangar su doprineli da Somborski klub zabeleži važan trijumf za opstanak.

Domaća Bačka Palanka doživela je težak poraz. Kraljica je ostvarila važan trijumf koju su doneli Paštar, Desnica, Remecki i Parkajić.

Lider na tabeli Bata Ćosić zabeležio je tesnu pobedu protiv Cara Uroša. Milenković, Milojević i Radisavljević doneli su tako važan trijumf, koji ih izbacuje na prvo mesto gde su sada usamljeni.

Stanje posle 4. kola situacija je sledeća: Bata Ćosić 12, Mladost 9, Kraljica 8, Bačka Pačir 7, Vojvodina, Car Uroš i Sombor 5, Mladenovo i Bačka Palanka 4, Senta 3, Krajina 2 i Rastina 1.

Veoma je mala razlika između petoplasiranog i desetoplasiranog. Ovo samo pokazuje da će se sutra kada je duplo kolo voditi prave borbe, a neki će već sada početi sa kalkulacijom. Ipak nadamo se borbenim mečevima i navijamo za što kvalitetnije mečeve.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading