Mozzart daje najveće kvote na svetu: Arsenal 1,75, Betis 2,20, Alanja 1,75
EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA

Bukmejkeri Mozzarta pripremili su za svoje kladioce nove izazove na početku nedelje.

Pripremili su iznenađenje za tri meča, po jedan u okviru Premijer lige, španske Primere i turske Superlige.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

ARSENAL - KRISTAL PALAS (PONEDELJAK, 21.00), KEC 1,75

Ipak ovaj Arsenal sa Mikelom Artetom na klupi nije toliko loš, koliko se na početku sezone činilo. Španac je uspeo da "zategne" odbranu posle one prve pauze za mečeve reprezentacija, posle čega nije doživeo nijedan poraz. Od debakla protiv Mančester Sitija (5:0) krajem avgusta na šest mečeva je primio samo jedan gol, od najvećeg rivala Totenhema u pobedi sa 3:1. U tom nizu ostvario je četiri pobede i jedan remi, dovoljno za 10 od maksimalnih 12 bodova u Premijer ligi i plasman u osminu finala Liga kupa. Niz od pet pobeda prekinuo im je u prošlom kolu čvrsti i neugodni Brajton (0:0). Usledila je potom nova pauza za reprezentacije, a prvi meč posle nje Tobdžije igraju protiv Kristal Palasa, za koji nastupa srpski vezista Luka Milivojević. Videćemo šta je Arteta sada spremio. Trenutno su dva kluba iz Londona jedan do drugog na tabeli, na 13. i 14. poziciji. Arsenal je bolji, ima 10 poena, sedam više od Orlova. Kristal Palas ima samo jednu pobedu od početka sezone, a u poslednja dva kola je remizirao, protiv Brajtona (1:1) i Lestera (2:2). Upravo je nerešen rezultat najčešći ishod u poslednje vreme na susretima Arsenala i Palasa, videli smo ga čak četiri puta na poslednjih šest duela. Poslednji, u maju ove godine, pripao je Arsenalu sa 3:1,

ALAVES - BETIS (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 2,20

Koliko je realno da je Alaves pretposlednji na tabeli, sa samo jednim bodom? Samo naivni i površni će posle jednog pogleda na tabelu Primere da kažu da je reč o ekipi kojoj je mesto u Segundi. Da, ima samo jednu pobedu i šest poraza, gol-razliku 2:12, ali neke od neuspeha je doživljavao u duelima sa Atletik Bilbaom (1:0), Real Madridom (4:1) i Valensijom (3:0). Kiksom se može smatrati samo to što nije pobedio Osasunu na svom terenu. Uostalom, jedina tri boda je osvojio protiv aktuelnog šampiona Španije, Atletiko Madrida (1:0). Ukoliko Betis ponovi grešku Jorgandžija i previše opušteno uđe u meč u Vitoriji moglo bi skupo da ga košta. Verovatno je zeleno-belima prijala pauza, pošto je neposredno pred nju izgubio od Viljareala sa 2:0. Žuta podmornica im je tako prekinula seriju od šest mečeva bez poraza, ako računamo i pobede u Ligi Evrope nad Seltikom (4:3) i Ferencvarošom (3:1). Betis je savladao Alaves na oba susreta prošle sezone, sa 1:0 i 3:2. Sada je opet favorit, ali da će da mu bude lako - neće.

ALANJA - KAJSERI (PONEDELJAK, 19.00), KEC 1,75

Bivši štoper Crvene zvezde, Nemanja Milunović, sa dosta uspeha predstavlja Alanju. Turski superligaš je trenutno deveti na tabeli, a ukoliko trijumfuje u ponedeljak probiće se na deobu treće i četvrte pozicije, koje vode u Ligu konferencije. To mu je omogućila odlična forma u poslednjih pet kola, tokom kojih su ostvarili tri pobede i dva remija. Trabzon i Konja su izborili 1:1 protiv njih u poslednja dva meča, a oni su jedini koji su između dve pauze uspeli da im zatresu mrežu. Rival danas biće im Kajseri, trenutno 11. tim u ligi sa tri poena manje od Alanje. On je na pauzu otišao sa porazom od Trabzona (2:1). Milunović, ali i još trojica Alanjinih igrača moraće da budu oprezni protiv Kajserija, zato što su sakupili po tri žuta kartona i ukoliko danas budu javno opomenuti propustiće derbi sa Fenerbahčeom u sledećem kolu. Kajseri nije savladao Alanju na poslednjih sedam mečeva, četiri je izgubio, a na tri remizirao. Bez pobednika se završio i poslednji njihov susret, u februaru ove godine, okončan 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading