Dušan Savić pobednik Ahilej Beograd opena 2021 u bodibildingu!
Promo

Dušan Savić je u kategoriji bodibilding seniora do 80kg odneo ubedljivu pobedu.

Sledi 16. oktobra Državno prvenstvo u Zemunu, koje je kruna za celu 2021 godinu i ujedno je to najbitnije takmičenje u našoj zemlji, a ujedno je Državno prvenstvo izborno za sastav reprezentacije koja će ići na Svetsko prvenstvo u Španiji.

Podsećanja radi, Savić je aktuelni vicešampion Balkana, petostruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu, treći u Evropi i peti u svetu. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

“Jako sam ponosan na sebe zbog nove 24-te pobede u mojoj karijeri, pogotovo što sam u pripreme ušao sa zakašnjenjem zbog ozbiljne povrede grudnog mišića i prava je dilema bila da li su pripreme u takvom stanju uopšte moguće. Međutim rešio sam da stisnem zube i pokažem sebi od čega sam satkan i uradio rigorozne pripreme i evo danas ubedljivo pobedio, a krenuo iz ogromnog minusa. Sada je fokus na predstojeće Drzavno prvenstvo i pokušaju da šesti put za redom budem Državni šampion i kvalifikujem se za Svetsko prvenstvo u Španiji.”

“U poslednje vreme aktivno se bavim i trenerskim poslom jer sam i licencirani fitness trener i dosta sam posvećen klijentima. Jako je popularna online saradnja preko interneta, gde me svi zainteresovani polaznici mogu kontaktirati putem Instagram naloga dusan_savic_official”.

Dušan iza sebe ima 46 takmičenja i 43 osvojenih medalja, od kojih 24 zlatne, 11 srebrnih i 8 broznanih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading