DVA ISKUŠENJA ZA VICEŠAMPIONKE Prvo Jagodina, pa Evropa
Foto: Aleksandar Đorđević

U petom kolu Arkus superlige za rukometašice, sutra će se (sreda), u Sportskoj hali SBB “Jezero” u Kragujevcu sastati aktuelne vicešampionke i šampionke – Radnički i Jagodina. Početak susreta zakazan je za 19.30.

Biće to, u pravom smislu te reči, generalna proba za duel Kragujevčanki na startu Evropskog kupa, sa ekipom Horsa, iz istoimenog grada, vicešampiona Švedske. Prva utakmica biće odigrana u gradu na Lepenici, u subotu, 16. oktobra, sa početkom u 19 sati.

- Posle teških utakmica na početku prvenstva, imale smo nešto više od nedelju dana da se pripremimo za teške utakmice koje slede. Najpre nas očekuje duel sa šampionom države, ekipom Jagodine, a zatim ono što sve devojke željno iščekuju, evropska utakmica, sa Šveđankama. Treniramo maksimalno angažovano, pogotovo na fizičkom delu, pošto obe ekipe igraju brz rukomet. Skandinavski stil igre nije potrebno komentarisati, tako da željno iščekujemo da ih ugostimo i da se uz podršku sa tribina, predstavimo u najboljem svetlu evropskom rukometnom svetu – optimistički najavljuje Tijana Petrović, kapiten Radničkog.

Inače, podmlađena ekipa Radničkog, posle tri gostovanja u prva četiri kola, sa četiri boda zauzima sedmu poziciju na na tabeli našeg elitnog rukometnog takmičenja.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading