VELIKI PROJEKAT Počela izgradnja najduže trim staze u Srbiji
Foto: ALO/Marko Metlaš

Srpski atletski savez započeo je projekat izgradnje najduže trim staze u Srbiji. Na čelu sa predsednikom SAS Veselinom Jevrosimovićem rad je počeo u Nacionalnom parku "Fruška gora". Planirano je da bude dugačka pet kilometara i da bude izrađena od prirodnih materijala.

- Trčanje i šetnja su naša prirodna potreba i zato će ovo biti pravi raj za sve poklonike zdravog zivota i ljubitelje prirode - poručio je Jevrosimović putem društvenih mreža.

Takođe, budući da u martu sledeće godine Srbiji predstoji organizacija Svetskog dvoranskog prvenstva, potpisan je sponzorski ugovor sa kompanijom "Comtrade".

- Kompanija Comtrade podržava srpsku atletiku već više od jedne decenije. Od najvećih takmičenja do škola atletike, uvek smo bili tu za „kraljicu sportova“, pa naša podrška ovom Svetskom atletskom dvoranskom prvenstvu dolazi kao prirodan nastavak saradnje. U godini u kojoj kompanija Comtrade obeležava 30 godina svog veoma uspešnog razvoja, nastavljamo da negujemo sportski duh i vrednosti, i da podržavamo one koji ih dele sa nama - rekao je direktor marketinga kompanije "Comtrade" Ljubomir Ristić prilikom potpisa ugovora.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading