VRNJAČKA BANJA U PLAVOM Počele Sportske igre policije!
Promo

 

U velikom broju sportova do kraja vikenda takmičiće se preko 1.400 zaposlenih službenika policije. Uz ministra Vulina bio je i pomoćnik ministra zadužen za ljudske resurse Vladimir Ilić, a ispred organizatora NSP dočekali su ih Veselin Nikolić i Nenad Miladinović. Takmičenja se održavaju u sedam sportova (fudbal, basket, odbojka, nadvlačenje konopca, pikado, streljaštvo i stoni tenis).

Ministar Vulin je u obraćanju učesnicima istakao da je razlog postojanja svake države da obezbedi mir, red, sigurnost, sačuva imovinu i čast svakog čoveka, što bez jake policije nije moguće.

VRNJAČKA BANJA U PLAVOM Počele Sportske igre policije!

Promo

 

- Kada je srpska policija jaka i zadovoljna, onda građani Srbije mogu da kažu da su i oni jaki i zadovoljni. Nikada policija nije bolja ili lošija od države, ona  je onakva kakva je država. Ako  hoćeš da vidiš kako se razvija jedna zemlja, pogledaj kakva joj je policija - rekao je ministar Vulin, istakavši da se nada da će učesnici uživati narednih dana u sportovima koje vole.

Istakavši da je ponosan na zajednički trud, ministar je podsetio da je zajedno sa Nezavisnim sindikatom policije, Ministarstvo u proteklih 10 meseci povećalo premije osiguranja, zarade, da nema dugovanja kada su u pitanju davanja MUP-a, da je značajno povećan obim nagrađivanja i da su deci stradalih pripadnika, na šta je posebno ponosan, date posebne stimulacije, jer o njima treba da brinemo i čuvamo ih. Ukazao je da se oprema policijskih službenika kontinuirano obnavlja – „Neću da vidim policajca zarozanog i iscepanog, jer ni Srbija nije takva“.

VRNJAČKA BANJA U PLAVOM Počele Sportske igre policije!

Promo

 

Tokom ceremonije svečanog otvaranja kolegama iz regiona uručene su zahvalnice, a uspešne Sportske igre i pobedu najboljima poželeli su predstavnici Makedonskog policijskog sindikata, Nezavisnog sindikata djelatnika Republike Hrvatske, Sindikata Uprave policije Crne Gore, Saveza sindikata policijskih organa Bosne i Hercegovine, Sindikata državne agencije za istragu i zaštitu SIPA Bosne i Hercegovine, Sindikata policije Hrvatske i Vojnog sindikata „Gvozdeni puk“.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading