VICEŠAMPIONKE SVE MLAĐE Rukometna reprezentativka Milica Todorović u Radničkom
Foto: SPD Radnički

U tim iz Kragujevca prispela je i Novosađanka Milica Todorović (19), juniorska reprezentativka Srbije, koja je za najbolju selekciju u toj kategoriji nastupila 10 puta i na Evropskom prvenstvu B divizije nedavno osvojila bronzanu medalju. U Radničkom sastavu smatraju da će ona uspešno da zameni iskusno levo krilo Bojanu Agatunović.

- Drago mi je i ponosna sam što ću narednih sezona nositi dres vicešampiona Srbije. San svake igračice na početku karijere je da zaigra u eliti i da se oproba sa kremom rukometa u našoj zemlji. Angažmanom u Radničkom, san mi se ispunio i radosna sam što ću karijeru nastaviti u ovako organizovanom klubu. Smatram da sam povukla najbolji mogući potez i da je Kragujevac sredina po meri za moj dalji napredak. Ujedno sam uverena da će ova podmlađena ekipa ostvariti ono što se od nas očekuje – optimista je Todorovićeva, koja je sa Radničkim potpisala trogodišnji ugovor.

Ona je, inače, do sada igrala za Petrovaradin, ekipu koja je član Super B lige. U tom timu je i počeka da trenira rukomet, kao osmogodišnja devojčica.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading