VICEŠAMPIONKE NAŠLE LEVOG BEKA Jelena Knežević zamena za iskusnu Katarinu Stepanović
Foto: SPD Radnički

Levi bek Jelena Knežević (23) pojačala je podmlađenu ekipu rukometašica Radničkog iz Kragujevca, aktuelnih vicešampionki Srbije. Na ovaj način, u kragujevačkom klubu pronašli su zamenu za iskusnu Katarinu Stepanović, koja se vratila u rodni Aranđelovac.

U kragujevačkom klubu kažu da je Kneževićeva već nekoliko godina bila na njihovoj meti, a sad su želju uspeli i da ostvare.

- Srećna sam što sam se pridružila prošlogodišnjem vicešampionu. Radnički je vrlo mlada i perspektivna ekipa, tako da smatram da ću se dobro uklopiti i dati veliki doprinos timu. Ono što mogu da obećam je da ću dati maksimum kako bi se ostvarili svi ciljevi kluba. Radujem se novom izazovu i verujem da će ova sezona biti uspešna kako za klub tako i za mene - optimista je Jelena Knežević, koja je sa Radničkim potpisala jednogodišnji ugovor.

Nova igračica Radničkog je, inače, poznata po snažnom šutu i kvalitetnoj igri i u napadu i u odbrani. Rukomet je počela da igra u Župi iz Aleksandrovca, a potom je nastupala za Vrbas, Napredak iz Kruševca i Železničar iz Inđije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading