DAVIDOVIĆ UMESTO BOGDANOVIĆA Radnički iz Kragujevca našao zamenu za pivota
Foto: SPD Radnički

Iskusni pivot Veljko Davidović (28) potpisao je dvogodišnji ugovor sa superligašem Radničkim iz Kragujevca, tako da su Šumadinci uspeli da reše problem nastao odlaskom reprezentativca Ilije Bogdanovića u inostranstvo.

- Izuzetno sam zadovoljan dolaskom u Radnički. Drago mi je što su nam se poklopile ambicije i ciljevi. Imamo veliki sportski motiv da u novoj sezoni pokažemo i dokažemo da se klub ne nalazi slučajno tu gde jeste. Deo karijere sam proveo u Kragujevcu, tako da poznajem i grad i stremljenja kluba, što će mi znatno olakšati adaptaciju. Nadam se da ćemo kvalitetnim radom i igrama opravdati očekivanja koja su postavljena pred nas - optimista je Veljko Davidović.

Rukomet je počeo da igra sa 14 godina u rodnom Čačku, u Mladosti, a potom je branio boje Sloge iz Požege, Proletera iz Zrenjanina, Dinama iz Pančeva, svog sadašnjeg kluba, zatim je nastupao za španske ekipe Deportivo Bidasoa iz Iruna i San Hose Obrero sa Lanzarota, jednog od Kanarskih ostrva, Novi Pazar, Zlatar iz Nove Varoši, makedonskog Butela iz Skoplja i izraelske Nes Cione iz istoimenog grada, odakle ponovo dolazi u Kragujevac.

Da podsetimo, Radnički se kao novajlija u Super ligi u prošloj sezoni plasirao u plej-of, a sada bi želeo da bude bliže vrhu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading