ŠAMPION NEMILOSRDAN Terzić: Posle dugo vremena igrali pred publikom, lep je osećaj
Foto: Vladimir Marković

Srbija, branilac titule, je na otvaranju Evropskog prvenstva u beogradskoj Štark areni pobedila BiH 3:0 (25:11, 25:18, 25:14).

- Prva utakmica je uvek teška, ali i važna. Ne samo zbog pobede, već da bi se uhvatio ritam za neke naredne utakmice - rekao je selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić posle pobede.

- Od početka utakmice smo zaista izgledali dosta dobro što se tiče taktike, energije i motiva na terenu. Bilo je lepo što smo posle dugo vremena igrali pred publikom, lep je soećaj - rekao je Terzić.

Povratnica u tim posle porođaja Stefana Veljković dodala je:

- Bilo je treme, ali pozitivne. Igranje pred beogradskom publikom i kod kuće je zaista olakšavajuća okolnost i prelep doživljaj. Prva pobeda, sve je išlo po planu, samo da nastavimo ovim tempom i sve će biti u redu.

Kapitenka reprezentacije Srbije Maja Ognjenović izjavila je da su svi nestrpljivo čekali početak EP:

- Verujem da ćemo ove utakmice u grupi iskoristiti za uigravanje i poboljšanje naše igre, koliko god da je to moguće. Dogovor sa Terzićem je bio da se svaka utakmica iskoristi za nešto. Sa velikim nestrpljenjem smo čekali da takmičenje počne, upravo zbog beogradske publike i osećaj je prelep.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading