SPREMNI ZA EP Branioci titule se pripremaju u Ukrajini
EPA-EFE/ANNAMARIA LOCONSOLE

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač odredio je spisak igrača za pripremni turnir u Ukrajini uoči Evropskog prvenstva.

Turnir se održava od 20. do 22. avgusta u Zaporožju, a na njemu će pored aktuelnih prvaka Evrope, nastupati i domaća selekcija, Bugarska i Slovenija.

Prvi meč Srbija igra u petak protiv Slovenije (18), sa kojom se 2019. sastala u finalu EP, zatim se u subotu igra meč protiv Bugarske (15), dok je poslednji na redu duel protiv domaćina u nedelju (18).

Evropsko prvenstvo igra se u Poljskoj, Češkoj, Estoniji i Finskoj od 1. do 19. septembra.

Spisak igrača za turnir u Ukrajini: tehničari Nikola Jovović (Tuluz) i Vuk Todorović (Vojvodina), korektori: Aleksandar Atanasijević (Peruđa) i Dražen Luburić (Lokomotiva Novosibirsk), libera: Neven Majstorović (Politehnika Lublin) i Nikola Peković (Zalau), blokeri: Marko Podraščanin (Trentino), Srećko Lisinac (Trentino), Petar Krsmanović (Kuzbas Kemerovo) i Aleksandar Okolić (Olimpijakos), primači: Nemanja Petrić (Modena), Marko Ivović (Lokomotiva Novosbirsk), Uroš Kovačević (Šangaj) i Pavle Perić (Vojvodina).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading