IVIĆ I BUDISAVLJEVIĆ U TALJEVOJ RIGI BORE SE ZA TRIJUMF! Završne borbe za nagradni fond od 17.000 evra!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Ono što je za našu javnost interesanto, da je ovaj turnir privukao pažnju i našim mladim velemajstorima, Velimiru Iviću i Luki Budisavljeviću. Koliko je jak turnir govori podatak da je Velja 14. a Luka 27 nosilac. Prvi nosilac je Nemac Dončenko.

Odigrano je već 6. kola, a mi možemo da budemo veoma zadovoljni, jer se naša dva mlada momka jako dobro drže. Luka je danas zabeležio dva trijumfa, jer je igrano dva kola i pobedivši Seturanama Indijca koji ima daleko bolji rejting, dospeo je na deobu prvog mesta. Velimir Ivić je danas bio takođe uspešan sa osvojenim 1,5 poenom. Na taj način vodeći takmičari među kojima je i naš Budisavljević, beže Iviću svega pola poena.

IVIĆ I BUDISAVLJEVIĆ U TALJEVOJ RIGI BORE SE ZA TRIJUMF! Završne borbe za nagradni fond od 17.000 evra!

Foto: Dejan Briza

 

U narednom kolu Budisavljević kao crni igra protiv još jednog Indijca Najaranana, dok Ivić igra protiv Litvanca Pultinevicijusa.

Veliki nagradni fond privukao je veliki broj igrača, među kojima i takmičare iz Indije, koje predvodi osvajač Srbija opena Nihal Sarin. Pobednik turnira nosi 2.500 evra kući.

Navijajmo za naše, jer ostalo je još tri kola i svaki poen je sve vredniji, jer imaju veliku šansu da sakupe dosta rejting poen i osvoje vredne nagrade.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading