SAMO U MERIDIANU Uplati keš na nalog i dobijaš 200% bonusa
Promo

Iza nas su i te kako uzbudljivi spotski dani, ali čini se da nam zanimljiv period tek predstoji. Radna nedelja “rezervisana” za evropske kuplske fudbalske kvalifikacije, dok nakon Lige 1 u vikendu pred nama pozdravljamo početak nove sezone u Bundes, Premijer, kao i La ligi.

Kad je vrhunski fudbal tu, onda su tu i vrhunski bonusi za sportsko i online klađenje.

Osim što Meridian novim igračima POKLANJA TIKET U VREDNOSTI OD 500 RSD, pošto se registrujete na meridianbet.rs imate mogućnost i da dobijete 200% BONUSA na uplatu depozita.

U praksi to izgleda ovako – još 10.000 DINARA BONUSA ZA KLAĐENJE.

O čemu je tačno reč?

Imate nalog, a niste do sada deponovali novac? Učini to već danas jer na prvi depozit ide 100% BONUSA + ISTO TOLIKO i za drugi depozit, najviše pet dana nakon prvog.

Na taj način čeka vas i do 10.000 DINARA BONUSA!

U promociji učestvuju igrači registrovani od 01.01.2021. do danas, a koji još uvek nisu imali prvi depozit. Bonus se uplaćuje automatski sledećeg dana do 14h ili 24h nakon registracije.

“Ludinica“ od sporta samo je još jedan povod da kladionica Meridian časti sve buduće korisnike, ali i one koji to već jesu.

Povod za čast, ali i povod za uvođenje NOVIH OPCIJA ZA IGRU koje će vas oduševiti!

Ekskluzivno i samo u Meridianu možete isprobati najnoviju igru, od sada dostupnu i tokom UŽIVO KLAĐENJA – BET BUILDER!

Meridian je jedina kladionica koja je korisnicima omogućila da u LIVE-u poveže više igara u okviru jedne fudbalske utakmice!

Na vama je samo da sastavite savršen tiket i unovčite znanje jer iz Meridiana stiže JEDINSTVENA KVOTA na sve odabrane igre!

Srećno!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading