VRATIO SE! Srbin u Belgiji stigao do novih bodova!
Tanjug

 

Srpski as na jednomesečnu pauzu, pre nastavka šampionata u septembru, odlazi sa osme pozicije u genelanom plasmanu i sa ukupno osvojena 123 boda.


Borković je u obe trke startovao sa 16. pozicije, da bi prvu završio na 12. mestu i osvojio sedam bodova, a drugu trku na 14. mestu sa tri nova osvojena poena.

Problemi sa automobilom u kvalifikacijama, kao i loš odabir guma u drugoj trci, obeležili su trkački vikend na omiljenoj stazi srpskpg asa.
VRATIO SE! Srbin u Belgiji stigao do novih bodova!

Tanjug

 


- Žao mi je zato što je Spa staza koju izuzetno volim i uvek sam ovde bio, ako ne prvi, onda među najboljima. Automobil je u kvalifikacijama bio neupravljiv, gubio je snagu, nismo uspeli da pronađemo dobar setup. U prvoj trci je bio nešto bolji, ali u incidentu u kojem je učestvovalo nekoliko takmičara, a koji se desio već u prvom krugu prve trke, meni je pukao prozor od delova nečijeg automobila. Tako da sam ostatak trke vozio bez prozora i dalje od 12. pozicije, u ovakvim uslovima, nije bilo moguće - rekao je Borković.

Drugu trku obeležili su veoma nepovoljni vremenski uslovi. Kiša je p

Naredni trkački vikend vozač NIS Petrol tima u saradnji sa Comtoyou Racing vozi u Nemačkoj, na čuvenoj stazi Nirburgring, od 3. do 5. septembra.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading