ODBOJKAŠICE OTIŠLE U JAPAN! Devojke krenule na Igre uz moćnu poruku narodu!
Vladimir Marković

- Možemo da obećamo jednu stvar, a to je da ćemo dati sve od sebe na terenu, da sigurno nećemo razočarati. Shvatamo da imamo obavezu i pritisak jer idemo tamo kao evropski i svetski šampioni, ali potrudićemo se da ostavimo taj pritisak sa strane, da uživamo u onome šta radimo i da ćemo se zajedno veseliti - rekla je Milena Rašić na konferenciji za novinare pred put.

Kapiten srpskih odbojkašica Maja Ognjenović rekla je da se nada uspehu.

- Nadam se da ćemo iz dana u dan igrati sve bolje. Navikle smo da igramo pred punim tribinama i nedostajaće publika. Verujem da ipak to ne bi trebalo da utiče na našu igru. To što smo na svetskom i evropskom tronu predstavlja obavezu, ali treba je pozitivna i nadam se da ćemo to pregrmeti - rekla je Maja Ognjenović.

ODBOJKAŠICE OTIŠLE U JAPAN! Devojke krenule na Igre uz moćnu poruku narodu!

Vladimir Marković

 

 

Tijana Bošković je kazala da je srećna i uzbuđena zbog odlaska u Japan.

"Srećna sam i uzbuđena. Veliko je zadovoljstvo ponovo biti deo olimpijskog tima Srbije. Čeka nas izuzetno težak turnir. Veliki broj protivnika ima velike ambicije i svaka utakmica će biti važna. Verujem u naš kvalitet i sve što smo radile prethodnih godina, kao i da ćemo ostaviti pozitivan utisak", kazala je Tijana Bošković.

Srpske odbojkašice će igrati u grupi sa Japanom, Brazilom, Korejom, Kenijom i Dominikanskom Republikom, koja će biti prvi protivnik.

- Druga grupa je jača. Uvek sam bio pristalica toga da igramo u jačoj grupi jer je kasnije malo lakše kada krenu ukrštanja. Ovog puta je tako. Prvo igramo protiv Dominikanske Republike, istorija se ponavlja. I Svetsko prvenstvo smo krenuli protiv istog rivala. Daj Bože i da se završi tako - rekao je selektor Zoran Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading