U SOCCER slot-klubovima svakodnevno pada 5x100.000,00 RSD! Postani i ti MVP - JACKPOT te čeka!
Soccerbet

SOCCERBET će vas razuveriti, jer pravi igrači uvek biraju pravo mesto i vreme za dobru zabavu! Uz prenose fudbalskog šampionata EURO2020 u Soccer poslovnicama, iz slot kluba stiže istinsko uživanje. Na vama je da u obe stvari uživate istovremeno!

Ovaj „nespojivi” spoj obradovaće posetioce SOCCER slot-klubova svakog dana tokom trajanja Evropskog prvenstva sa pet džekpota i to svakim u iznosu do 100.000,00 RSD.

Jedini uslov za učešće u Promociji jeste aktivna igra bilo kog automata u trenutku kada sistem nasumično odluči da dodeli džekpot nekom od automata u igri. Iznos dobitka nije uslovljen visinom uloga (količinom uloženih kredita).

 
U SOCCER slot-klubovima svakodnevno pada 5x100.000,00 RSD! Postani i ti MVP - JACKPOT te čeka!

Soccerbet

 

Dok sa jedne strane budete proslavljali gol svog favorita na Evropskom prvenstvu, sa druge strane vas može iznenaditi „pogodak”  na EGT, Novostaru ili nekom drugom, vama omiljenom, automatu za igre na sreću!

Sada je pred vama čak pet puta više razloga za „ruku”  na automatima najnovije generacije sa HD rezolucijiom i igrama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Tu je i dobra stara Cobra, za mnoge nezamenljiv i uvek atraktivan Mega Jack, a najvažnije od svega jeste da apsolutno svako od njih podjednako učestvuje u ovoj sjajnoj promociji.

Nije lako postati MVP, a naši najbolji sportisti su pokazali da ništa nije nemoguće. Zato trk u najbliži SOCCER slot-klub i probudite MVP-ja u sebi!

Ispratite lako osvajanje dobitka

Rezultati eventuelno osvojenog džekpota pokazuju se vizuelno na ekranu automata i akustički preko sistema zvučnika. Takođe, na LCD monitoru iznad automata zvučnim i vizuelnim prikazom jasno je definisana lokacija SOCCER poslovnice na kojoj je izvučen džekpot.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading