AMERIČKI FUDBAL U SRBIJI Poznati parovi polufinala u Prvoj ligi
Banat Bulls/Bogdana Marić

U poslednjem kolu regularnog dela sezone ekipa Banat Bulls savladala je aktuelne šampione Srbije Kragujevac Wild Boars u gostima rezultatom 34:40, a u Čereviću su Plavi zmajevi pobedili ekipu Wild Dogs iz Novog Sada rezultatom 19:36 i time obezbedili učešće u polufinalu.

Banat i Kragujevac su već bili obezbedili učešće u polufinalu, ali je ova utakmica bila odlučujući za drugo mesto na tabeli, kao i za domaćinstvo u polufinalu.

Na ovoj utakmici je opet odličan bio Kigan Lorens sa tri istrčana tačdauna, a pored njega se ovog puta odlično pokazao i kvoterbek Mladen Zlatić koji se posle povrede u drugom kolu vratio na teren. On je dva puta pronašao Milana Nikolića i jednom Džejkoba Lorensa za tačdaun. Pored napada Banata, odličnu partiju je pokazala i cela odbrana, koja je jako otežavala kvoterbeku Veprova Ajzei Vid da organizuje napad. U timu Kragujevca odličan je bio trkač Ešton Hurd koji je postigao tri tačdaun, dok je Ajzea Vid dva puta pronašao svog hvatača Petra Goića u end zoni.

Banat i Kragujevac će se opet sastati u polufinali, ali ovaj put na terenu ekipe Bulls-a. Utakmicu će se odigrati u nedelju 27.06. od 17h na Gradskom stadionu u Vršcu.

AMERIČKI FUDBAL U SRBIJI Poznati parovi polufinala u Prvoj ligi

Youtube/Printscreen

 

Ekipa Wild Dogs Novi Sad je u Čerejeviću na stadionu FK Sremac ugostila Plave zmajeve iz Beograda koji su bili bolji rezultatom 19:36.

U timu Zmajeva odličnu igru je pokazao aktuelni MVP lige trkač Ivan Pleva koji je postigao tri tačdauna.

Iako je odbrana Zmajeva odigrala odličnu utakmicu, to isto ne može da se kaže i za specijalni tim Zmajeva, koji je zakazao i dozvolio napadu Wild dogs-a da postigne dva tačdauna, kada su posle izgubljenih lopti u end zonu ulazili Boris Lokas i Nikola Prkosovački.

U drugom polufinalu imaćemo gradski derbi, pošto obe ekipe dolaze iz Beograda. U nedelju 27.06. od 17:30 časova na stadionu IMR u Rakovici sastaće se stari rivali SBB Vukovi i Plavi Zmajevi.

Prošle nedelje je ekipa Vukova savladala ekipu Stršljenova iz Jagodine i time obezbedili prvom mesto na tabeli i polufinale. 

Prva liga Srbije, 7. kolo:

Novi Sad Wild Dogs - Plavi zmajevi Beograd 19:36

Kragujevac Wild - Boars Banat Bulls 34:40

Vukovi Beograd - Jagodina Black Hornets 56:0

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading