NOVOBEOGRAĐANI IZBORILI POVRATAK U ŠUMADIJU Radnički poražen, majstorica u sredu
Foto: Aleksandar Đorđević

Novi Beograd – Radnički 14:11 (4:4, 43, 4:3, 4:4, 2:0)

BEOGRAD – Bazen SRC “11. april”. Gledalaca: -. Sudije: Putniković i Milović.

NOVI BEOGRAD: Rističević (18 odbrana), Filipović, Radanović 1, Bursać, Ćuk 1, Radulović, Gogov 3, Gardašević 1, Avramović 2, Šušiašvili 5, Nikolov, Bursać, Vlahović, Martinović 1. Trener: Vujasinović.

RADNIČKI: Dobožanov (6 odbrana), Rašović, Stanojević 1, Janković 1, Toholj 1, Krug 1, Ukropina 2, Branković, Pljevančić, Miličić 1, Lukić 3, Panić, Todorovski (2 odbrane), Radulović 1. Trener: Stevanović.

 

Početak meča najavljivao je neizvesnost. Iako se raspucao levoruki Gruzijac Nika Šušiašvili postigavši četiri prva pogotka za svoj tim, Novi Beograd nije uspeo da se odlepi već se igralo gol za gol.

Samo u prvom poluvremenu (8:7), postignut je gol više nego na celoj utakmici u Kragujevcu.

Sve do sredine treće četvrtine činilo se da će i druga utakmica finala plej-ofa vaterpolo Super lige Srbije biti neizvesna do samog kraja meča, ali je tada, sa dva gola, na scenu stupio Draško Gogov, pa su Novobeograđani poveli sa tri gola razlike (11:8) i najavili revanš.

Ipak, Kragujevčani su početkom poslednje deonice uspeli da priđu na gol razlike (12:11), ali im domaći tim nije dozvolio potpuni povratak u igru.

Ponovo je bio efikasan Šušiašvili, pridrušio mu se Vasilije Martinović, a ekipi je sa nekoliko efektnih odbrana u tim trenucima, sigurnost doneo raspoloženi golman Domitrije Rističević, što je uslovilo da Novobeograđani izbore povratak u Kragujevac, na odlučujuću utakmicu, koja je na programu naredne srede u bazenu SPD Radnički, sa početkom u 20 sati.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading