NAGRADA ZA NAJBOLJE! Ministar Udovičić dodelio stipendije srpskim sportistima!
MOS

Ministar Udovičić je u svom obraćanju stipendistima čestititao na sportskim rezultatima i istakao da će im Ministarstvo omladine i sporta i ubuduće biti najjača podrška i oslonac.

- Biti sportski stipendista u zemlji šampiona, čini vas najboljima od najboljih. Ministarstvo omladine i sporta nastaviće da vas podržava svakoga dana, da sa vama proslavlja medalje, ali i da sportski pruži ruku i kada imate teške dane, jer samo zajedno činimo tim za ponos, tim za istorijske pobede, tim kojim se cela Srbija ponosi. Posebno se ponosimo što ste i u vremenima izazova pokazali nesalomiv sportski duh, pridržavali se svih pravila, trenirali u uslovima društvene izolacije, izlazili na terene bez publike, i pored svega toga, ostali šampioni i nastavili niz uspeha. Uvereni smo da ćete uvek našu Srbiju predstavljati na najbolji mogući način i da ćete nas još mnogo puta obradovati velikim uspesima - istakao je u svom obraćanju ministar Udovičić.

NAGRADA ZA NAJBOLJE! Ministar Udovičić dodelio stipendije srpskim sportistima!

MOS

 

U ime stipendista obratili su se mladi vaterpolo reprezentativac Đorđe Vučinić, vlasnik evropskog rekorda 2019. godine Petar Milenković i Zorana Arunović, koja nas je mnogo puta do sada obradovala najsjajnijim odličjima. Oni su podelili svoja bogata sportska iskustva sa novom generacijom stipendista i istakli da je čast i privilegija danas biti sportski stipendista u Srbiji.

 

Dodeli sportskih stipendija prisustvovali su i predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković, predsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Zoran Mićović, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Goran Bojović.

 

NAGRADA ZA NAJBOLJE! Ministar Udovičić dodelio stipendije srpskim sportistima!

MOS

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading