Svi vaterpolisti zaslužuju spomenik u našoj zemlji!
EPA

- Moram da kažem... To što su oni uspeli da odbrane zlato iz Rija, verovatno je kog njih izazvalo još eksplozivniji osećaj. Sećam se najviše mojih suza na pobedničkom postolju u Riju, jednostavno su krenule iz mene na jedan način na koji nisam očekivao. Mislio sam da se to nikada neće desiti, ali jeste. Sve ono što si radio i o čemu si sanjao, kada se isplati, shvatiš da je imalo smisla. Mogu samo da zamislim koliko su momci srećni. Juče sam pričao sa njima. Neviđen je rezultat. Svi zaslužuju spomenik u našoj zemlji - poručio je Gocić.

Kada su vaterpolisti raširili zastavu Srbije na golu, kapiten Filip Filipović im se obratio:

- Ne znam šta im je rekao, ali mogu da pretpostavim. Čestitao im je i podelio je sa njima one najdublje emocjie koje im do tada nije govorio. Video sam i po Fićinom licu da je bio jako ozbiljan. To je izazvalo neverovatan naboj čak i kod mene kada sam video tu sliku.

Govorio je i o Dejanu Saviću.

- On je tvorac svih tih uspeha i najveći krivac što se sve ovo dešava. Neverovatan uspeh i potvrda njegovog rada, i da je možda najbolji trener u vaterpolu svih vremena. Ovo je i pečat i potvrda svega toga, ali i da nije bilo tako, ne bih promenio mišljenje - objasnio je Gocić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading