SPREMITE SE ZA NAJUZBUDLJIVI DAN NA OLIMPIJSKIM IGRAMA - SPORTSKI PETAK! Raspored naših sportista: Srbija napada tri finala i jednu medalju!
AP Photo/Mark Humphrey

Nakon što je četvrtak protekao bez mnogo događaja, naročito onih na kojima nastupaju naši sportisti, vreme je za pravi spektakl za kraj radne nedelje.

Doduše, moraćete malo da poranite kako bi pratili borbe za finale i sigurne medalje u Tokiju. Mada, ne sumnjamo da će naše selekcije imati veliku podršku iz Srbije.

Petak za naš sport na Olimpijskim igrama počinje u 5:49. Prva na borilište izlazi naša karatistkinja Jovana Preković, koju je agencija "Asošijet Pres" postavila kao jednog od favorita za zlato. Ona će imati četiri borbe nakon kojih će biti poznato da li ima šanse za odličje.

SPREMITE SE ZA NAJUZBUDLJIVI DAN NA OLIMPIJSKIM IGRAMA - SPORTSKI PETAK! Raspored naših sportista: Srbija napada tri finala i jednu medalju!

OKS

 

Već u 06.00 pratimo polufinale odbojkašica protiv Sjedinjenih Američkih Državama, dok košarkašice u 06.40 igraju protiv protivnica iz iste države.

Dan se završava polufinalnim okršajem vaterpolista Srbije i Španije u 12.50. Dakle, spremite se, čeka nas spektakularan sportski petak.

RASPORED NAŠIH SPORTISTA ZA 6. AVGUST:

Jovana Preković (karate) - 05.49 - prvi meč od ukupno četiri

Srbija - SAD (odbojkašice) 06.00

Srbija - SAD (košarkašice) 06.40

Srbija - Španija (vaterpolisti) 12.50

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading