NINA JE OSTALA BEZ NAJLEPŠEG POKLONA! Srpska teniserka se nadala medalji za rođendan, ali...
EPA

 

Novak Đoković i Nina Stojanović nisu izašli na teren u borbi za bronzu jer je srpski teniser odustao zbog povrede, potvdio je i sam Nole na konferenciji nakon meča.

Zanimljivo je da je Nina u petak 30. jula proslavila 25. rođendan, pa se nadala najlepšem mogućem poklonu, medalji sa Olimpijskih igara. Međutim, bilo je jasno da Novak nema više snage za igru, što je bilo i razumljivo.

- Žao mi je zbog Nine, što nismo izašli na teren. Telo mi je otkazalo, igrao sam pod lekovima, pod nenormalnim bolovima, iscrpljenošću. Ali kažem, daleko od toga da ja svaljujem krivicu zbog onoga što bi moglo da se desi zbog Olimpijskih igara. Srce mi je na mestu, jer znam da sam dao sve od sebe. Volim da igram za svoju zemlju, to je sport, rezultat nije bio na mojoj strani. Idemo dalje - rekao je Đoković nakon meča.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila M

31.07.2021 15:18

Ima vrwmena za sve. Glavu gore i napred samo. Srecno oboma

Jastreb

31.07.2021 16:17

Jako nekorektno prema Nini. Niko ga nije terao da se odluči za dubl, čak su mu ukazivali na probleme i moguće greške, nije poslušao hteo je i sad je pokazao da ipak nije onaj čovek kakvim se predstavljao.