NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE! I ovo je bio derbi? "Delfini" pregazili Australiju!
Tanjug/Ap

Posle poraza i pobede na startu Igara, izabranici Dejana Savića u duel sa "kengurima" ušli su uz veliki imperativ pobede.

Naši momci su mnogo puta pokazali da znaju da se nose sa pritiskom i sada je bilo vreme da još jednom budu na visini zadatka. Utakmica nije ličila na derbi.

Meč je dobro krenuo Filipović je bio siguran sa peterca i Srbija je odmah na startu povela - 1:0!

NAJBOLJI KAD JE NAJTEŽE! I ovo je bio derbi?

EPA-EFE/MARKO METLAS

 

 

Posle dobre odbrane imali smo igrač više, a onda je Mandić lagano pogodio za 2:0. "Delifini" su nastavili da melju na obe strane terena. Upisao se i Prlainović za laganih 3:0!

Naša prednost je rasla iz minuta u minut, bukvlano rival nije znao šta ga je snašlo. Rašović je pocepao mrežu za velikih 6:0!

Prvi gol u drugoj deonici delo je Prlainovića, Australija nije sa druge strane uspevala da nas ugrozi. Ipak, na pet minuta do kraja deonice Australija je prvi put savladala Mitrovića za 7:1. Odgovorio je Mandić sa "peterca" za 8:1.

Selektor Savić misli i na naredne mečeve. Nije mu se svidelo nešto u igri našeg tima, pa je iskusni stručnjak zatražio minut odmora. Odmah je Strahinja Rašović pogodio za 9:1, a onda i Jakšić.

U nastavku, prvi gol uspela je da postigne selekcija Australije i to za 10:2. Usledio je još jedan pogodak rivala, usledio je odgovor Mandića za 11:3.

U trećoj deonici sjajan je bio golman Mitrović! Zaustavio je nekoliko pokušaja rivala i bio je na visini zadatka.

Na ulasku u poslednji period igre rival je postigao dva brza gola - 11:5. Brzo je Dedović uzvratio bombom sa distance. Do kraja meča nije bilo većih uzbuđenja naša selekcija je lagano slavila - 14:8.

Najbolji u našem timu bio je Dušan Mandić sa četiri postignuta gola.

Savićevi momci su učinili da derbi izgleda smešno. Naredni meč naša selekcija igra protiv Hrvatske i to u subotu od 8.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading