SRAMAN NAPAD NA ĐOKOVIĆA! Novak ga isprašio, a Brazilac ga bezobrazno isprozivao!
AP Photo/Patrick Semansky

Najbolji teniser sveta Novak Đoković najveća je zvezda Olimpijskih igara u Tokiju. Svi žele da se slikaju sa njim, čuju savet od njega, a hrvatska teniserka mu se javno zahvalila što uvek pomaže igračima.

Ipak, Marselo Melo je posle poraza od Đokovića i Nine Stojanović u konkurenciji miks dublova izneo tvrdnje da se srpski a ponašao nesportski i da je provocirao?!

Naime, Melu je zasmetalo što je Novak proslavio neke poene burno i što je gledao u pravcu brazilske delegacije na tribinama. On je otišao toliko daleko da ga je nervirao i način na koji je Nole smečovao. 

Na pitanje brazilskih novinara da li ga je impresioniralo što je igrao protiv najveće sportske zvezde u Tokiju, Melo je odgovorio:

“Iznenadio me je ali na negativan način. Nije bilo potrebe za tim. Pre dva dana je snimio video na kojem priča o Brazilu i Brazilcima, o našoj energiji, a sada se ponaša tako… Imao je smeč direktno u moja leđa koji nije baš morao tako da odigra. Ali dobro, ovo je tenis i svako pokušava da ga igra onako kako želi. Ja lično nikada ne bih igrao tako”.

SRAMAN NAPAD NA ĐOKOVIĆA! Novak ga isprašio, a Brazilac ga bezobrazno isprozivao!

Printscreen

 

Melu je zasmetalo što je Đoković proslavio poen gledajući u prvacu Brazilaca na tribinama.

“Postoje stvari koje ne mogu da razumem. Kako i zašto? Ništa mu nismo uradili da to zaslužimo. U jednom momentu je umalo pogodio Luizu. Naravno, ovo su Olimpijske igre, sve se dešava na terenu, on radi to što radi u igri ali trebalo bi da ima određene granice. Mnogi ljudi bi se zamislili. Ne želim da stvaram kontroverze i polemike ali svako ko je gledao meč i ume da čita između redova, zna o čemu govorim”, rekao je Melo.  

Kada su Novaku preneli Melove reči, imao je samo kratak komentar.

“Melo je rekao da sam ga provocirao? Ozbiljno? Zaista nemam nikakav komentar na to”, poručio je najbolji teniser sveta.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading