NAŠA LEPA MILICA! Njena priča je bajkovita, uzela novo zlato, a svoje srce poklonila je njemu! (FOTO)
Instagram

Milica Mandić sanja svoj san... U poslednjem takmičenju u karijeri, naša tekvondistkinja stigla je zlata. Cela priča oko Milice i Tokija je bajkovita.

- Očekivanja su uvek visoka. Mislim da ne bih bila ovde i ne bih se bavila sportom da ne želim više od sebe i da radim na sebi. Tu sam da sebi pružim jaku podršku i poželim najbolji rezultat. Svesna sam kakva mi je konkurencija, dosta razmišljam o tome, ali isto tako razmišljam o tome kako sam se pripremala, da sam u dobroj formi, da konstantno radim na sebi i volim to što radim. Mislim da mi je to najveći pokretač - rekla je Milica pre nekoliko dana za RTS. 

Milica nikada ne skida osmeh sa lice. Pleni lepotom, ali... Njeno srce pripada kolegi tekvondisti Marku Đuričiću. Dugo su u vezi, sledeći korak je brak.

- Ne volim mnogo da pričam o tome, ali nas dvoje smo već dugo zajedno, vereni smo i to bi bio neki logičan sled okolnosti i svega što se dešava. Iskreno, može se reći da jedva čekam taj drugi deo života posle sporta - rekla je Milica pred početak OI.

Milica je otkrila i kako provodi vreme van treninga. Dosta vremena provodi u svojoj oazi mira.

- Subotom ujutru imamo trčanje i posle toga nam je popodne i nedelja slobodna. Tad samo želim da se opustim, da odem na masažu, da odmorim celo telo, napravim hladnu kupku i uživam u tom danu. Odgledam neku seriju, pojedem nešto što ne treba. Sutradan odem na kafu, prošetam gradom, uživam u lepom vremenu, vidim se sa prijateljima i apsolutno se prepustim uživanju i punjenu baterija.

 

Karijera koju je imala Milica Mandić može i treba da bude podstrek za svakog mlado sportistu.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
NANA

27.07.2021 11:27

Zdravi ,srecni i puno slatke decice imali