NOVAK JE NAJVEĆI! Ameri konačno priznali: Svi žele fotografiju s njim,  on je najpristupačniji superstar svih vremena!
Tanjug/Ap

Naš teniser Novak Đoković glavna je zvezda u Tokiju, a to su čak priznali i američki mediji.

"USA Today" piše da je Novak Đoković najpopularniji čovek u Olimpijskom selu.

- Jednog momenta radi vežbe sa gimnastičarkama iz Belgije, potom priča sa brailskim odbojkašicama, jede sa meksičkim dizačem tegova i daje savete turskim olimpijcima - počinje svoju analizu "USA Tudej". 

Navode i da svaki sportista iz Olimpijsko sela želi fotografiju sa prvim teniserom svet, a da je on svima izašao u susret.

- Ovo nije mnogo drugačije od iskustva bilo kog sportiste na Olimpijskim igrama, ali naravno, Đoković nije bilo ko. Osvojio je 20 grend slem titula, izjednačio se sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Na terenu je osvojio 150 miliona dolara i verovatno će biti najveći teniser u istoriji. A sigurno je najpoznatija osoba u celom olimpijskom selu - navodi se u tekstu. 

Amerikanci priznaju da je Novak mogao da se izoluje u nekom skupom hotelu, ali da je želeo da bude u Olimpijskom selu.

- U takvim uslovima bilo bi lakše za Đokovića da provodi vreme zaključan u skupom hotelu gde bi imao privatnost. Na kraju glavni razlog što je tu je da doda zlato svojim titulama osvojenim ove godine i postane prvi čovek koji je uzeo takozvani "zlatni slem". Kada vidite gomile slika i videa koji su se na instagramu i tviteru pojavile prethodnih dana, sve izgleda drugačije. Đoković je verovatno najpristupačniji superstar na Igrama - dalje se navodi u tekstu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading