KRATKO PITANJE I JASAN ODGOVOR Đoković u Tokiju pričao o Federeru i Nadalu, njegove reče su gromoglasno odjeknule planetom
AP Photo/Patrick Semansky

Novak Đoković je dao intervju za TV Eurosport u kom je odgovarao na pitanja o takmičenju u Tokiju i priznao je da je na turniru sve drugačije bez njegovih velikih rivala, Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

- Definitivno je drugačije bez Rafe i Rodžera. U prošlosti nije bilo mnogo turnira na kojima nisu igrali, ali dolazi mlada generacija u kojoj ima mnogo dobrih igrača, koji imaju veliki kvalitet. Poput Cicipasa, Medvedeva i drugih, a za mene je veoma važno da budem koncentrisan i da svakog dana dajem svoj maksimum - rekao je Đoković.

Osvajač 20 grend slem pehara je još jednom podvukao da je olimpijsko iskustvo nešto posebno.

- Nema publike, što nije idealno, ali šta da se radi. Osećam se dobro i vrlo motivisano i nadahnuto što sam ovde u Tokiju. Činjenica da nema velike gužve nije idealna, ali ima puno pozitivnih stvari poput boravka u olimpijskom selu i gledanja kako drugi sportisti vežbaju, kako se oporavljaju, razgovaraju i razmenjuju iskustva - zaključio je Đoković.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading