NAJSEKSEPILNIJA SPORTISTKINJA STIGLA U JAPAN! Ostala bez medalje zbog maratonskog se*sa, svi govore o njenom izgledu! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

 

Napravila je veliki propust u Riju, ali sada ne želi da ponovi takvu grešku.

Olimpijske igre u Tokiju počele su ove srede, dok će svečano otvaranje biti održano u petak (23. jul). Jedna od sportistkinja čiji se dolazak dugo očekivao i koji je pomno praćen jeste Ingrid Oliveira (25).

Atraktivna Brazilka koja se takmiči u skokovima u vodu, bila je jedna od glavnih tema na prethodnim Olimpijskim igrama u njenoj domovini, Brazilu. Ona se našla na meti zbog maratonskog se*sa sa svojim tadašnjim partnerom Pedrom Gonzalesom u Olimpijskom selu, a u zanosu ljubavi, ona je zbog toga propustila takmičenje.

Pričalo se da je radi odnosa sa partnerom, izbacila svoju cimerku iz sobe.

- Ispričaću vam istinu. Odvela sam Pedra u sobu, ali nisam nikoga izbacila iz nje zbog toga. I nisu me izbacili sa Igara. Nas dvoje smo u jednom trenutku hteli nešto više, kao i mnogi drugi. Bolt je u sobu odveo devojku koja nije imala akreditaciju, ljudi su otvarali Tinder profile kako bi flertovali.

- Ali samo je moj slučaj procureo. Nisu nas izbacili jer smo imali besprekornu istoriju. Kad su mi rekli da će sve izaći u medije, plakala sam danima. Znam da sam pogrešila i toga sam svesna. Nisam zaslužila da se tako ponašaju prema meni. Cela priča je bila iskrivljena - rekla je ova Brazilka svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading