DOČEKAO NAS JE NEPRIJATELJ VEĆI OD NAS! Drama srpskog olimpijskog para: Ja u Tokiju u karantinu, žena u bolnici u Beogradu!
Instagram

Srpski olimpijski par Miloš Vasić veslač i Sonja Vasić košarkašica prošli su kroz pravu dramu pred Olimpijske igre u Tokiju.

- Predugačkih 12 dana “u putu” do Tokija ali konačno stvari dolaze na planirano mesto. Veliki udarac pri sletanju 3.jula,moj test za koronu je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim (isto zatvoren na 14 dana), porodicu i ljude koji nas podržavaju - objasnio je Vasić.

Nastavio je u istom ritmu.

- Da sve bude još gore,u isto vreme je i moja supuruga, pozitivna u Srbiji. Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu.

DOČEKAO NAS JE NEPRIJATELJ VEĆI OD NAS! Drama srpskog olimpijskog para: Ja u Tokiju u karantinu, žena u bolnici u Beogradu!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Ipak, sve se dobro završilo.

- Ali eto, ne može se sve u životu kontrolisati. Toliko uloženog truda i rada, prevazidjenih prepreka, izvojenih pobeda, ispoštovanih protokola, ali na poslednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas.

Objasnio je i da nije imao simptome.

- Nisam imao simptome, jedan dan temperaturu i to je sve sto me je zadesilo. Osećam se dobro,dobio sam dozvolu posle obavljenih svih medicinskih pregleda i dobrih rezultata. Vratio sam se u trening odmah po izlasku iz karantina i pokušavamo da iskoristimo malo preostalog vremena da što bolje nastupimo na trkama - objasnio je Vasić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading