PRED IGRE! Aleksandar Vučić olimpijskom timu Srbije uručio zastavu uz moćnu poruku!
Foto: Instagram/buducnostsrbijav

 

 

Olimpijske igre su sve bliže... Sportisti se već spremaju za borbu za medalje, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić organizovao je prijem za njih.

Predsednik je našim predstavnicima u Tokiju svečano uručio zastavu uz jaku poruku.

-  Ako se sastanete sa sportistima sa tzv. Kosova mi nećemo od vas tražiti niti da napuštate postolja niti da ne učestvujete na takmičenju, od vas očekujemo da se borite i radite ono u čemu ste najbolji, a mi ćemo za pregovaračkim stolom rešavati sve sa Prištinom. Mi smo spremili koliko smo mogli, ima zemalja koje su ispred nas... Ispred svih u regionu smo. Verujem da će kako ekonomija bude rasla i mi povećavati nagrede. To je samo mali deo naše zahvalnosti za sve ono što od vas očekujemo - rekao je predsednik Vučić.

PRED IGRE! Aleksandar Vučić olimpijskom timu Srbije uručio zastavu uz moćnu poruku!

Foto: Instagram/buducnostsrbijav

 

Dodao je da želi velike pobede i da se nada da će biti više medalja nego ranije.

Predsednik OKS Božidar Maljković uručio je amajlije Maji Ognjenović i Aleksandru Kukolju.

 

 

- Amajlija je simbol Srbije! Našeg otpora i to je najlepši četinarski cvet poznat širom sveta. Sa njom idete u daleku zemlju,da vas čuva od uroka i opake bolesti. Naša obaveza je da pobeđujemo, idemo da se borimo! Moje trenersko pravilo je uvek bilo daj najviše što možeš i mirno spavaj! - rekao je Maljković.

PRED IGRE! Aleksandar Vučić olimpijskom timu Srbije uručio zastavu uz moćnu poruku!

Foto: Instagram/buducnostsrbijav

 

 

Predsednik Vučić je srpsku zastavu predao vaterpolisti Filipu Filipoviću.

- Želim da se zahvalim predsedniku na divnom prijemu i izdvojenom vremenu. Poželeo bih kolegama sportistima zdravlje i sreću, znanja imaju, ne bi bili ovde da je drugačije. Potrudićemo se u Tokiju da opravdamo svoj kvalitet i renome. Zamolio bih svu javnost samo da nam šalju pozitivnu energiju, sve ostalo je na nama - rekao je Filipović.

Prijem je organizovan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

Olimpijske igre u Tokiju održaće se od 23. jula do 8. avgusta, a odlukom japanskih institucija, iz pandemijskih razloga - publike na borilištima uopšte neće biti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading