Meridian košarkaški teren
Promo
Meridian košarkaški teren

Promo

Meridian košarkaški teren, Foto: Promo

Kladionica “Meridian” u Bijeljini je ranim jutranjim časovima napadnuta i zapaljena, kada su u nepoznati počinioci izvršili teroristički napad na području Republike Srpske ,pričinivši veliku materijalnu štetu. Na nezapamćeno drzak način je zapaljeno mesto javnog okupljanja građana čime je ugrožena bezbednost i imovina građana.

PROČITAJTE JOŠ:

Znamo kako bi se ovo delo tretiralo bilo gde u svetu i pozivamo nadležne organe da se otrgnu uticajima lobista i da nas zaštite kao i da što hitnije reše ovaj teroristički napad. Građani moraju imati sigurnost i bezbednost svuda na teritoriji Republike Srpske i mora im biti zaštićen život i imovina,

Imamo poverenje u Vladu Republike Srpske da će ovaj akt terorizma rešiti i pokazati da postoji pravna država. Na taj način će Vlada Republike Srpske uliti sigurnost građanima i pravnim licima u pravni sistem Republike Srpske.

Ukoliko ne bude rezultata u istrazi a u cilju obezbeđenja sigurnosti građana, nasih igrača, i zaposlenih u našim komoanijama, obratićemo se svim nadležnim institucijama Republike Srbije, Predsedniku Republike i Vlade Republike Srbije, OEBS, EU, Evropskom parlamentu, Savetu Evrope, Interpolu i drugim međunarodnim institucijama i organizacijama.

Ovo je čist teroristički akt i istrajaćemo da se reši kao što se terorizam rešava svuda u svetu i da počinioci budu adekvatno kažnjeni!

BONUS VIDEO 

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja

 

Komentari (1)

batko

12.10.2019 14:28

Ovo je za svaku osudu! Jedini pravi način da se ovakve stvari više ne dešavaju jeste da se kladionice zakonom zabrane, odnosno da se omogući njihovo otvaranje jedino na ekskluzivnim destinacijama (poput turističkih mesta, specijalizovanih kvartova i sl.).