Mario Hvala
instagram.com/mariohvala/
Mario Hvala

instagram.com/mariohvala/

Mario Hvala , Foto: instagram.com/mariohvala/

Novosadski frizer Mario Hvala ne prestaje da oduševljava žene i muškarce. On obožava svoj posao, a sticajem okolnosti, zahvaljujući beskrajnom talentu, specijalizovao se za „hair tattoo“ (tetovaže na kosi). 

Jutros stigle vesti koje su obradovale Srbiju! (VIDEO)

AUTOR: sportklub-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 24.08.2019. 21:44 Ameri poraženi na Marvel stadionu! Teodosić, Raduljica i Kalinić, Foto: Marko Metlaš * "Bumersi" su pred 52.000 gledalaca nadigrali Amerikance prvi put posle 55 godina. * Revanširali su im se za poraz od pre nekoliko dana 102:86.

O ovom frizeru pisu svi moguci strani mediji, a poslednja u nizu tetovaža na kosi koju je uspeo da napravi je Lebron Džejms. Mario tvrdi da ne postoji ništa što ne može da iscrta na glavi mušterije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Lebron James hair tattoo ??

A post shared by Mario Hvala (@mariohvala) on Aug 23, 2019 at 10:30am PDT

Fotografije njegovih radova na kojima su severnokorejski lider Kim Džong Un, ruski predsednik Vladimir Putin, te prvi čovek Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp obišle su svet.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je reč o sportistima napravio je tetovaže na kosi između ostalilih sa likovima Novaka Đokovića, Dijega Armanda Maradone i Lionela Mesija. 

Mario Hvala

instagram.com/mariohvala/

Mario Hvala , Foto: instagram.com/mariohvala/

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda