ODUŠEVLJENI DŽORDAN, JARIĆ, LJULJ... Luka Dončić pokazao pravu "zver" iz garaže (VIDEO)

13:42 | 26-04-2024

Košarka 0

Slovenački reprezentativac je veliki ljubitelj automobila i ima novu "igračku"

luka
AP Photo/José Luis Villegas

 

Luka Dončić je nedavno pričao koliko je veliki ljubitelj automobila, a u svojoj garaži već ima prave "zverke", među kojima i džip za apokalipsu, koji posebno voli. 

Različiti modeli krase Dončićevu garažu, od trkačkih kola poput Ferarija, Lamborginija, Poršea, Kenigsega, ali tu su i oldtajmeri, koji imaju poseban šmek. 

Jedan takav obogatio je Dončićevu kolekciju automobila. U pitanju je Ševrolet Kamaro iz 1968. godine - "Camaro SS", koji je posebno prilagođen za Dončića. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Ofarban je u zanimljivu kombinaciju crne, ljubičaste i roze boje, a na njemu su i broj 77, koji Dončić nosi, ali i logo Džordana, koji je Lukin sponzor za patike. 

MOĆNO Dončić se razleteo, ludim trojkama razneo Kliperse (VIDEO)

Poznato je i da je najveći košarkaš svih vremena - Majkl Džordan veliki poštovalac Lukine igre i da ga obožava, a oduševio ga je i automobil, pa je nakon što je sa njega skinuto platno komentarisao na Dončićevom instagramu. 

- Mi vidimo viziju - stoji u Džordanovoj poruci.

Komentari su se nizali, pa je tako stigao i komentar Marka Jarića, bivšeg srpskog reprezentativca, koji je na Dončićevu novu "zverku" reagovao emotikonima sa tri "vatrice".

Oduševili su se i Serhio Ljulj, kapiten Real Madrida, kao i Felipe Rejes, legendarni reprezentativac Španije i legenda Real Madrida. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading