LEBRON PROTIV JOKIĆA Denver saznao rivala u plej-ofu: Lejkersi srušili Pelikanse, pa zakazali megdan sa Džokerom i družinom

07:16 | 17-04-2024

Košarka 0

Nikola Jokić i Denver Nagetsi znaju konačno rivala na startu ovogodišnjeg plej-ofa - igraće protiv Los Anđeles Lejkersa, koji su sa 110:106 savladali Nju Orleans Pelikanse

Nikola Jokić
AP/Rick Bowmer

Prošle godine, Nikola Jokić je naneo bolan poraz Lebronu i ekipi, u završnim mečevima serije se Džejms nije lako mirio sa time, pa je munjevito odlazio u tunel, čak i pre poslednjeg zvuka sirene.


Na početku sezone, Lebron i Dejvis su govorili kako su željni osvete protiv Jokića, naročito zbog komentara Majkla Melouna da su Nagitsi "tate" za Lejkerse.

Zbog svega toga - nema sumnje da nas čeka spektakl. Lebron Džejms je još jednom predvodio Lejkerse sa 23 poena i po devet skokova i asistencija, a Zajon Vilijamson je stigao do 40 poena i 11 skokova na drugoj strani.

TOPIĆ IDE KOD "LUDOG SRBINA"? Srpski biser košarke na meti OVIH velikana NBA lige

Onda se povredio i ranije je morao da ode sa terena. Rasel je u Lejkersima šuterski bio druga violina tima sa 21 poenom i šest asistencija, Dejvis je dodao 20 poena i 15 skokova, Rivs je ubacio 16 poena.

Hačimura, kog su mnogi glorifikovali prošle sezone zbog nekoliko minuta dobre odbrane na Nikoli Jokiću, sada je došao do 13 poena, a u Pelikansima, Marfi je imao 12 poena, Ingram 11, Alvarado 10.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Dugo se igralo u egalu, Pelikansi su drugu deonicu počeli sa +10, ali su Lejkersi ušli u seriju i sredinom trećeg perioda poveli sa +18.

Prosuli su to, imali smo egal na samom kraju i Pelikansi su izjednačili na 99:99, ali su to uspeli da prevaziđu Džejms i ekipa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading