Denis Rodman
Foto: EPA/EPA/DIRK WAEM

Nekadašnji NBA šampion Denis Rodman dao je interesantnu izjavu o svojim bivšim saigračima.

- Video sam Majkla Džordana kako igra sa Bulsima pre nego što sam se pridružio timu. Svi ste ga videli. Bio je užasan igrač. Bilo je grozno biti s njim. Stalno je igrao jedan na jedan i loše šutirao. Odjednom smo postali tim, počeli smo da pobeđujemo i svi su zaboravili ko je on - rekao je Rodman.

PONOVO SE OGLASIO NIKOLA MIROTIĆ Objavio fotke iz Srbije, pa zaintrigirao navijače (FOTO)

U nastavku razgovora za Vlad TV, Rodman kaže da Džordan bez Pipena ne bi bio toliko uspešan.

- Teško je i rekao sam to ranije, ali hvala Bogu da je Džordan imao Pipena jer nije mogao sam. Majkl je imao 40 poena u svakoj utakmici, a Skoti je popunio praznine. To ga je učinilo velikom zvezdom. Skoti je inovator kada su u pitanju krila. Današnja deca su iste visine i rade isto. Njegova igra je bila besprekorna, bio je veoma dobar. Da je igrao danas, imao bi tripl-dabl prosek.

- U dokumentarcu "Last Dance" Fil Džekson je sve to ispričao. Rekao je da nam je to poslednja sezona, naš poslednji ples i da se Džordan neće vraćati. Wow, čoveče, to je to? Nisam mogao da verujem. Mogli smo da osvojimo i četiri titule zaredom, hteo sam da ostanemo na okupu i osvojimo još jednu titulu, ali Majklu je svega bilo preko glave. Mislim da je Pipen bio frustriran zbog velikog ugovora, smatrao je da ga zaslužuje dok mu Džeri Kraus tako nešto nije nudio. Smatrao je da zaslužuje više novca. Ja bih mu dao više novca, jer je Džordan imao 40, 45 miliona, a Skoti je tek kasnije dobio 20 miliona. Ne znam, ja bih uzeo i 10 i bilo bi mi dovoljno - zaključio je Rodman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading