Nikola Jokić
Foto: AP/Kyle Terada/Pool Photo via AP

Autor emisije "The Herd" već neko vreme je na strani srpskog košarkaša kog je podržavao i nakon što mu je ukraden trofej za MVP regularnog dela sezone, koji je završio u rukama Džoela Embida.

Kauherd je istakao da su evropski igrači poput Nikole Jokića i Luke Dončića spremniji za izazove u najjačoj košarkaškoj ligi sveta od mladih asova iz Amerike.

- Strani igrači su po mom mišljenju mnogo zreliji. Jokić i Luka Dončić su igrali sa muškarcima kad su imali 15, 16 godina. Nisu na Instagramu i ne mašu okolo pištoljima. Veoma su zreli - rekao je Kauherd u svojoj emisiji. 

DENVER GAZI, A BATLER VERUJE U PREOKRET Moramo da pobedimo svaki meč i uzmemo titulu

Američki novinar aludirao je na beka Memfisa Dža Morenta, koji je u dva navrata mahao pištoljima, a snimci njegovog ponašanja završili su na društvenim mrežama. 

Košarkaš Grizlisa suspendovan je prvi put na osam utakmica, a zatim i do daljeg, a NBA liga najavila je da će sprovesti istragu protiv njega.  

Za razliku od Moranta koji je završio plej-of u ranoj fazi eliminacijom od Los Anđeles Lejkersa, Nikola Jokić je sa Denverom na pobedu do osvajanja NBA prstena i prve titule u istoriji za tim iz Kolorada.

Samim tim reči Kolina Kauherda o srpskom asu dobijaju na značaju.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading