MELOUN RAZUVERIO SVE Pričaju da je Jokić slab defanzivac, trener Denvera jednom rečenicom demantovao te tvrdnje
Tanjug/Ap

Trener Denvera, Majk Meloun, našao se pred novinarima i odgovarao na pitanja pred četvrti meč Denvera i Majamija. 

Nagetsi trenutno vode sa 2:1 u seriji. 

Jokić je u trećoj utakmici u kojoj je Denver kao gost savladao Majami rezultatom 109:94 odigrao izuzetan meč, upisao 32 poena uz 21 skok i 10 asistencija. 

- Od početka njegove karijere u Denveru bilo je evidentno da poseduje visok IQ, vidi stvari i pre nego što se dogode, pre većine ljudi. Bez obzira u kakvoj je situaciji, on ima rešenje za sve.

Batler i Jokić

AP Photo/Rebecca Blackwell

 

ROLAN GAROS, TRINAESTI DAN Planeta spremna za blokbaster Noleta i Alkaraza, oglasio se Karlitos i naljutio Đokovića, drama pred meč decenije

Jokić je uz fantastične brojke pružio i dobru igru u odbrani, zabeleživši dve blokade. Majami je šutirao 3/19 kada je srpski reprezentativac bio primarna pomoć u defanzivi. Strateg Denvera je upitan da li je to i najbolja Jokićeva partija u karijeri.

- Kad pogledate Nikolu, toliko ljudi koristi samo "očni test" da bi raspravljali o tome da li je dobar defanzivac ili ne. Moraš pogledati stvari koje radi. Ima veliku svest, veliki koeficijent inteligencije, ogromne ruke. Majami je šutirao 34% iz reketa, a Nikoline zasluge u tome su velike. Upisao je 21 šut, dve blokade, činio je mnogo za nas da dođemo do finala, a onda imao i sjajnu defanzivu, njegovi otisci prstiju su svuda.

Podsetimo, četvrti meč finala NBA lige između Denvera i Majamija igra se 10. juna u 02:30. Šampion će postati ekipa koja prva dođe do četiri pobede.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading