KAD VIDIM KOLIKO SRBA DOLAZI I NAVIJA ZA MENE... Jokić otkrio čija mu podrška najviše znači
Foto: EPA/EPA/Allison Dinner

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo je govorio za medije, ovoga puta pred treći meč velikog finala NBA lige između Denvera i Majamija. Pored brojnih zanimljivih pitanja, Džoker je dao komentar i na veliki broj navijača koji su došli da ga gledaju i navijaju za njega.

Poseban akcenat je stavio na Srbe koji su zaista ludi za njim, a on ih očigledno primećuje sa parketa i to mu mnogo prija.


- Oni dolaze na mečeve i donose zastave, skandiraju moje ime, ali i pričaju sa mnom na mom jeziku. To stvarno kul, samo kad vidim koliko je Srba u svetu, koji i dalje dolaze i donose zastave i navijaju za mene. To je zaista lepo. Lepo je igrati pred njim - poručio je Jokić.

O taktici nije želeo da govori.

- To već ne mogu da ti kažem, jer mislim da i oni gledaju ovo. Stvarno su inteligentan tim, od trenera do igrača. Imaju pametne igrače, Džimi, Bam, Kajl. Oni mogu u trenutku da pročitaju igru. Oni mogu jednostavno da se transformišu u nekim različitim zonama. Baš kao tim znaju čega žele da se odreknu. Zato je zona tako efikasna, ne samo protiv nas, to je tokom celog plej-ofa - poručio je Jokić.

Treći meč između Denvera i Majamija na programu je 8. juna u 02.30.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading