Nikola Jokić i Orlando Robinson
Foto: AP/AP/Lynne Sladky

Finale je počelo onako kako smo se svi nadali - Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem savladali su Majami u prvom meču, a već večeras na programu je drugi duel pomenutih klubova. Euforije u Koloradu nema, jasno je svima da su četi Majkla Melouna potrebne još tri pobede kako bi došli do prve titule u istoriji franšize, ali legendarni Trejsi Mekgrejdi nema dilemu. 

Slavni američki košarkaš uveren je da će Nagetsi biti novi šampioni budući da Nikolu Jokića nema ko da zaustavi. Mekgrejdi nikada nije krio koliko voli srpskog košarkaša, nekoliko puta je istakao da bi voleo da igra sa njim, a potom se sažalio na Kevina Lava i Bema Adebaja koji moraju da se bore sa popularnim "Džokerom". 

Nikola Jokić

AP/Jack Dempsey

 

POTEZOM POKAZAO KAKAV JE MAJSTOR Jokić shvatio nameru Majamija, pa ovim signalom upozorio saigrače (VIDEO)

- Bem čoveče, toliko mi te je žao... Kevina Lava će da pošalje u penziju!", počeo je Mekgrejdi, pa nastavio: "Ovo je kraj Kevina Lava, isprašiće mu d*pe. Taj momak je sve što volim kod košarkaša! Nije ni blizu borba pod košem, Jokić je duplo bolji od igrača Majamija. Ja volim Bema, ali on je u problemu - rekao je Mekgrejdi. 

Nikola Jokić je prvi meč protiv Majamija, mora se priznati u laganom ritmu, završio sa 27 poena, 14 asistencija i 10 skokova čime je upisao deveti tripl-dabl u plej-ofu ove sezone na 16 utakmica. Šansu da svoj "skor" popravi imaće u noći između subote i nedelje kada u Bol areni bude odigrana druga utakmica nakon čega se serija seli na Floridu. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.         

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading