ZNAMO DA ĆEMO DOBITI BOSTON Džimi Batler već najavio odlučujuću bitku protiv Jokića (VIDEO)
Foto: EPA/EPA-EFE/CJ GUNTHER

Posle meča, akteri su imali šta da kažu, naročito Džimi Batler.

Iako rezultat ne pokazuje to, izabranici Džoa Mazule surovo su dominirali na ovoj utakmici i smanjili vođstvo Majamija u seirji na 3:2. Pritisak je na ekipi sa Floride veći nego ikad pošto niko nikada nije ispustio prednost od 3:0, a u slučaju poraza u šestoj utakmici jasno je sa kakvom energijom bi Seltiksi ušli u još jedan, tada odlučujući, meč na svom terenu.


O samoj utakmici se nema preterano šta govoriti. Majami ni u jednom momentu nije poveo, a poslednji put kada su bili u kakvom takvom priključku bilo je pri rezultatu 6:5 za Boston na početku meča. Domaći tada postižu četiri uzastopne trojke i odlaze na ogromnih +13, a od tog momenta gosti ni u jednom trenutku prišli na jednocifren zaostatak. 

EVO ZAŠTO JOKIĆ IMA NADIMAK DŽOKER Urnebesan snimak NBA lige u kojem je sve objašnjeno (VIDEO)

Najveći plus koji su igrači Bostona imali bila je u četvrtoj deonici kada je u korist domaćih rezultat bio 96:72. Nedugo nakon toga na teren su stupili igrači sa kraja klupe i domaćin je bez problema priveo utakmicu kraju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je fenomenalni Derik Vajt sa 24 poena. Jedan manje dodao je Markus Smart, dok su Braun i Tejtum ubacili po 21. Na drugoj strani Robinosn je bio najefikasniji sa 18 poena, dok je Džimi Batler uprkos učinku od 14 poena bio gotovo neprimetan. Naš Nikola Jović takođe je upisao određene minute na kraju utakmice ali se nije upisao u statističke kolone.

Naredni meč je na programu prekosutra u istom terminu.

- Moramo da uradimo sve što je potrebno da bismo pobedili - rekao je Vajt posle meča.

Boston je takođe preživeo dve eliminacione utakmice u drugoj rundi protiv Siksersa. 

Timovi koji su zaostajali sa 3-0 imaju 0-150 u istoriji.

- To samo govori da su nam leđa pribijena uza zid i da se držimo zajedno i da moramo se takmičimo na visokom nivou da bismo sebi dali šansu -  rekao je trener Seltiksa Džo Macula. 

Odgovorio je Džimi Batler. 

- Uvek ćemo biti pozitivni, znajući da možemo i da ćemo pobediti u seriji - rekao je Džimi. 

- Samo moramo da zatvorimo ovo kod kuće. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading