NBA LIGA JE LIGA PARADOKSA Stef Kari hteo da ograti ljude žicom, a sada je dobio nagradu za doprinos jednakosti
EPA

NBA liga je dodelila još jednu nagradu, a ovoga puta je to nagrada "Karim Abdul Džabar" za doprinos socijalnoj jednakosti i pravdi.

Ona je, ironično otišla u ruke Stefa Karija! Nagrada koja je dobila ime po čuvenom centru koji se aktivno borio protiv rasprostranjenog rasizma i nejednakosti u američkom društvu otišla je u ruke Karija, koji je ne tako davno javnosti poslao ovo pismo: 

NIKOLA JOKIĆ I NJEGOV NEVEROVATAN ŽIVOTNI PUT Čistio štale, niko nije hteo sa njim na basket, zezali ga da je debeo, a sada ide po prvi prsten

- Kao stanovnici Atertona pratimo planove o izgradnji novih stanova i oklevamo da koristimo izraze kao što je "ne u našem dvorištu", ali želimo da pošaljemo poruku. Sigurnost i privatnost naše dece nastavlja da nam bude najveći prioritet ijedan od najvećih razloga što smo izabrali Aterton kao dom. Uz gustinju naseljenosti koja je sada predviđena ovim projektom postoje velike bojazni za privatnost i sigurnost našeg doma i domova ispod našeg. Mi lepo molimo grad da usvoji novi prostorni plan bez dodavanja ovog projekta u njega. Ako to ne bude dovoljno zatražićemo da se uloži u podizanje visoke ograde i blokova koji bi sprečili upad i pogled na imanje naše porodice - napisano je u pismu porodice Kari povodom planova da se u blizini vile u kojoj Stef Kari živi izrade socijalni stanovi. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading