NE MOŽE BEZ SRBIJE Dončić se u Beogradu odmara i puni baterije za novu sezonu (FOTO)
Foto: AP/AP/Richard W Rodriguez

On se tada privatnim avionom zaputio u Sloveniju, a dok odmara polako se sprema za novu sezonu odlučio je da poseti i Beograd! 

Jedan ljubitelj košarke podelio je na svom Instagram profilu sliku sa Dončićem, a kao i većina turista, slavni sportista odlučio se da prošeta Beogradom na vodi. 

JOKIĆ PUCA OD SREĆE Nisam mogao ni da sanjam ovo, kao da sam u raju (VIDEO)

Takav potez i ne čudi s obzirom na to da Dončić navija za beogradsku Crvenu zvezdu, redovno sluša srpsku muziku što deli sa praitocima na društvenim mrežama, a jednom prilikom otkrio je da često posećuje prestonicu Srbije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lukathebestdoncic

- Očekujem da me podrže Beograđani, volim grad, zvezdaš sam... Bio sam mnogo puta ovde - rekao je Dončić 2018. kada je u Beogradu igrao fajnal-for Evrolige sa Realom.

Nedavno se uoči utakmice pojavio u majici "sve što mi treba je suvo meso i rakija", a pripadnost našoj zemlji pokazao je i time što je ponudio da plati sahrane za sve stradale u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Lukin otac Saša je Srbin, a majka Mirjam Slovenka i on je odlučio da nastupa za Sloveniju sa kojom je osvojio Evrobasket 2017.

Ipak, jednom prilikom Luka je zaboravio slovenački jezik tokom konferencije za medije, pa je pričao na srpskom dok nije dobio pomoć selektora, što možete pogledati u videu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading