SKANDAL U NBA Snimao se sa pištoljem, klub ga odmah suspendovao - nedavno je zbog istog ispada platio 700.000 dolara (VIDEO)
Tanjug/Ap

 

U saopštenju se ističe da je Morent suspendovan iz svih daljih aktivnosti Memfisa. Iz NBA lige je navedeno da se radi na prikupljanju dodatnih informacija.

- Svesni smo objave na društvenim mrežama u vezi sa Dža Morentom i u toku je prikupljanje dodatnih informacija - izjavio je portparol NBA Majk Bras.

Morant je u martu bio suspendovan na osam utakmica u NBA ligi, nakon što je mahao pištoljem u noćnom klubu posle utakmice sa Denverom. Istragom je tada utvrđeno da je Morant pod dejstvom alkohola držao vatreno oružje, ali nije dokazano da je pištolj njegov.

 

 

Posle svoje istrage, policija u Koloradu je zaključila da nema razloga da optuži Moranta za krivično delo, nakon što je ispitala okolnosti sa snimka. Suspenzija je tada Moranta koštala 669.000 dolara plate, a rekao je da je tokom pauze išao na savetovanje. Memfis je eliminisan u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige od Los Anđeles Lejkersa.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading