"AJKULE KRUŽE OKO DONČIĆA" U NBA ligi se sprema veliki preokret, Luka će biti u centru pažnje
Foto: AP/AP/Jae C Hong

Bivši operativac Memfisa, danas novinar Atletika, Džon Holindžer navodi da je Dončićev odlazak vrlo izvesna opcija i već se zna gde bi to mogao da ode tokom leta.

Špijuni mi javljaju da Juta jako pažljivo prati Dončićevu situaciju, ali nije jedina. Klubovi kruže oko Dončića kao ajkule. Juta i Oklahoma su jedini klubovi koji imaju resurse za naprave trejd za Dončića. Oni će izgurati bilo koji od 27 ostalih klubova koji bi pokušali da trejduju za Dončića zbog hrpe pikova prve runde koje imaju za ponuditi u razmeni", navodi Holindžer i time sigurno otvara nove horizonte i Slovencu.

JOKIĆ SE PREVIJAO OD BOLOVA Srbin dobio udarac u međunožje, sudije se opasno obrukale (VIDEO)

U jednom trenutku delovalo je da će Dončić u Dalasu biti isto što i Dirk Novicki, oslonac tokom dve decenije, međutim već posle četiri godine saradnje moglo bi sve da "pukne".

Dončić inače ima još četiri godine petogodišnjeg ugovora vrednog 215 miliona dolara, i opciju trejda tek u poslednjoj godini, međutim videli smo da superstarovi u NBA mogu da "izguraju svoje" samo ako žele, pogledajte primer Kevina Durenta i Bruklina.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.     

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading