KARIJEVA PARTIJA ZA ISTORIJU Voriorsi poslednji polufinalisti Zapada, Stef razbio Sakramento u majstorici (VIDEO)
Foto: AP/José Luis Villegas

Dobili smo poslednjeg polufinalistu Zapadne konferencije i potencijalnog rivala našeg Nikole Jokića na putu ka NBA tituli! Biće to Golden Stejt Voriorsi koji su upravo uspeli da slave u odlučujućoj, sedmoj utakmici serije protiv Sakramento Kingsa u gostima u Kaliforniji - 100:120! 

Bilo je ovo veče za pamćenje za sve navijače Ratnika. Pre svega zbog toga što su prvi put u istoriji franšize nadoknadili minus od 2:0 u seriji, a potom i zbog neverovatnog Stefa Karija koji je isto ušao u knjige. 

Naime, sa svojih 50 poena protiv Sakramenta večeras postao je igrač koji je postigao najviše poena u majstorici ikada. Pored toga, dodao je osam skokova i šest asistencija. Ubacio je čak sedam trojki večeras. 

MAJAMI POVEO U POLUFINALU Batler dominirao, pa se povredio

Koliko je bio daleko od svih ostalih govori podatak da je sledeći najefikasniji tek Domantas Sabonis iz Sakramenta sa 22 poean, osam uhvaćenih i sedam podeljenih lopti saigračima.

Sve je polazilo od ruke večeras Ratnicima u drugom poluvremenu. U prvom smo još i gledali ravnopravnu borbu, pre nego što je Kari upalio "mašinu" i krenuo da nemilosrdno melje Kingse i njihove snove o završnici NBA lige.

Sveukupni rezultat drugog poluvremena glasio je 64:42 za Golden Stejt, što dovoljno govori kakvu partiju su u nastavku pružili momci iz San Franciska.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading